Care este diferența dintre mentă și mentol în dispozitivele ELFBAR 

Care este diferența dintre mentă și mentol în dispozitivele ELFBAR 

În special când vremea este caldă, vei dori să simți ceva răcoros și să fii împrospătat. Sau, mai bine, inhalați un vapor rece și simțiți-vă simțurile revigorate. Dacă sunteți un fumător de vape de ceva timp, știți cum merge asta, mai ales când pufăi sucuri electronice cu aromă de mentă sau mentol. 

Cu toate acestea, v-ați întrebat vreodată despre natura sucurilor de vape cu mentă și a e-lichidelor cu mentol din narghileaua electrică de unică folosință ELFBAR? S-ar putea să vă întrebați dacă sunt una și aceeași sau dacă sunt diferite. Deci întrebarea este fundamentală: mentol și vapa de mentă: care este diferența?

Menta și mentolul sunt distincte unul de celălalt și există câteva lucruri pe care trebuie să le știți despre ele.

elf bar

Ce este menta?

Menta este clasificată în primul rând ca o familie de plante și fiecare dintre membrii săi tinde să crească ca ierburi. Probabil știți bine că folosirea mentei ca ierburi este, în cea mai mare parte, pentru gătit. Alt membru popular al familiei mentei este levănțica și sunt de obicei transformate în uleiuri esențiale și utilizate într-o varietate de scopuri.

Atunci cu siguranță ați dat peste mentă infuzată în numeroase arome de suc de țigară electronică de unică folosință ELFBAR. Ceea ce este atât de uimitor la menta ca arome este că, în consecință, combină gusturi bogate, amare, dulci și acidulate. 

Ce este mentolul?

Mentolul, pe de altă parte, este o componentă chimică care este derivată din planta de mentă. Este cel mai cunoscut dintre derivații de mentă. Senzația de răcoare produsă de mentol este favorită printre mulți, împreună cu senzația de răcoare pe care o provoacă.

În general, mentolul este separat și extras dintr-o anumită plantă de mentă și apoi este preparat ca parte a unor medicamente și produse de sănătate și frumusețe. Se găsește chiar și în medicamentele fără prescripție medicală pentru răceli.

Care este gustul mentolului?

Există e-lichide cu mentol și există e-lichide cu mentă în gama de dispozitive ELFBAR. Apoi, din nou, diferența este că mentolul oferă doar o senzație de răcoare, dar nu are nicio aromă, este regăsită sub numele de ICE în numele dispozitivului. Moleculele aromate de mentol sunt diminuate pe măsură ce a fost extras din planta de mentă.

Când mentolul este îndepărtat din planta de mentă, tot ceea ce cuprinde este o moleculă chimică care produce o senzație de răcoare.

Este suficient să spunem că mentolul este în primul rând o substanță organică și este conținut în diverse articole. Atunci când mentolul este infuzat în sucul electronic din narghileaua electronică de unică folosință ELFBAR, acesta transmite o senzație de frig în vaporii produși, în principal pe măsură ce intră în buze, în gât și până în plămâni. Oferă un gust de gheață când expirați. Senzația pe care o produce este uluitoare și asta este ceea ce apreciază majoritatea vaporilor.

Dacă căutați o selecție largă de țigări electronice de unică folosință ELFBAR cu aromă de mentă sau mentol, magazinul Efume.ro vă stă la dispoziție. 

Efume.ro este un magazin online de înaltă calitate pentru toate nevoile dvs. de vaping. Veți avea o gamă largă de opțiuni pentru dispozitivele de unică folosință ELFBAR, permițându-vă să aveți cea mai plăcută și revigorantă experiență de vapat.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *