Care este durata de viață a dispozitivelor ElfBar?

Care este durata de viață a dispozitivelor ElfBar?

Țigările electronice de unică folosință devin atât de populare în acest moment și o întrebare pare să fie în prim-planul minții noilor consumatori – cât durează țigările de unică folosință ElfBar?

Țigările electronice de unică folosință ElfBar 600 sunt făcute pentru a rezista până la 600 de pufuri. ElfBar este un sistem de pod pre-umplut și durează până la 600 de pufuri. Toate capsulele ElfBar sunt făcute pentru vaping din mers – sunt suficient de ușoare și compacte pentru a fi purtate în buzunar! Așadar, dacă ești unul dintre cei care nu pot trăi fără țigări electronice, ElfBar este perfect pentru tine. Cu o baterie încorporată și e-lichid pre-umplut cu 2% nicotină sau vape fără nicotina, tot ce trebuie să faceți este să inhalați; nu necesita configurare!

Cât ar trebui să dureze un dispozitiv ElfBar?

Fiecare ElfBar conține aproximativ 600 de pufuri. Studiile au descoperit că utilizatorii iau de obicei 132 până la 140 de pufuri pe zi. Deci, dacă în medie aproximativ 135 de pufuri pe zi, un ElfBar de unică folosință ți-ar dura puțin peste patru zile.

Cu toate acestea, ar trebui să rețineți că acest număr este subiectiv. Numărul de zile în care durează un ElfBar depinde de cât de lungi sunt pufurile tale și cât de des vapezi într-o zi. Luarea unor pufuri mai lungi înseamnă că se consumă mai mult e-lichid. În plus, numărul de pufuri pe care ajungi să le iei depinde și de nivelul tău de dependență de nicotină. Nivelurile mai ridicate de dependență necesită mai multe pufuri pe zi pentru a vă satisface doza de nicotină.

Deci, dacă sunteți un pasionat de vape, un ElfBar ar dura probabil aproximativ două zile înainte să rămână fără e-lichid. Dacă doriți ca ElfBar să reziste mai mult, este simplu – doar vaporizați mai puțin! Dacă vrei ca ElfBar să reziste timp de o săptămână, se ajunge la aproximativ 80 de pufuri pe zi. Așadar, dacă vă gândiți să reduceți vapatul sau pur și simplu doriți să prelungiți durata de viață a țigării ElfBar, puteți urmări să luați 80 de pufuri sau mai puțin pe zi.

În cele din urmă, ElfBar este cunoscut și pentru designul său ergonomic. Dacă crezi că ai văzut peste tot acest tip de vape de formă cilindrică, nu te înșeli. Majoritatea vape-urilor disponibile pe piață vin în această formă lungă și distinctă. Dar știați că ElfBar a fost primul brand care a venit cu un design ca acesta?

ElfBar vine într-o varietate de arome și modele cu nicotină sau fără nicotină. Încearcă acum un vape ElfBar 600 și descoperă minunata lume a vapingului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *