Cele mai bune arome pentru țigara electronică Fume Vapes

Cele mai bune arome pentru țigara electronică Fume Vapes

Se pare că fumătorii caută doar un dispozitiv ușor de utilizat, care să ofere o aromă grozavă și o experiență satisfăcătoare. Țigările electronice de unică folosință Fume Vapes verifică toate aceste casete. Nu necesită umplere, încărcare sau schimbare a bobinei. Aceste vape, în general, nu se scurg în buzunar și nu necesită transportarea unei sticle de e-Lichid sau a unei baterii suplimentare. În schimb, tot ce trebuie să faceți este să deschideți ambalajul și să inhalați. Datorită inventării sucului puternic, aceste dispozitive discrete și ușor de utilizat reprezintă o opțiune excelentă pentru fumători.

În cele ce urmează vă vom prezenta cele mai bune și populare arome ale acestui dispozitiv Fume Vapes

fume vapes

Fume Vapes 2500 cu aromă de Banana Ice

Fume Vapes oferă un amestec excelent de aromă fină și coaptă de banane cu o mentă răcoritoare la expirație. Țigara de unică folosință cu Banana Ice este foarte populară în rândul fumătorilor datorită gustului proaspăt al bananei și răcoritor al mentei. Aceasta vine în diferite niveluri de nicotină (5%,2% sau vape fără nicotină) ce nu afectează aroma intensă a fructului. Mai mult decât atât, aveți 2500 de pufuri de a vă bucura de această aromă.

fume vapes

Fume Vapes 2500 Lush Ice 

Una dintre cele mai cerute arome ale Fume Vapes este Lush Ice, amestecul ideal de pepene verde și mentă. Chiar dacă vara s-a terminat oficial, asta nu înseamnă că nu puteți lua amintirea nopților călduroase sau a zilelor toride în care vă răcoreați cu o felie de pepene. Savurați acum o țigară electronică de unică folosință Fume Vapes cu 2500 de pufuri plină de aroma răcoritoare a pepenelui verde la inhalare și un efect de gheață când expirați. 

fume vapes

Fume Vapes 2500 Strawberry Banana

Aducem iar în prim-plan fructul din prima aromă, banana, dar de data aceasta în combinație cu alt fruct iubit de majoritatea oamenilor și anume, căpșunile. Ce poate fi mai divin decât acest amestec de fructe dulci și delicioase? Fume Vapes aduce o combinație de arome de fructe care este adesea folosită în smoothie-urile de fructe. Aceasta este aroma perfectă pentru țigara electronică de unică folosință cu 2% sau 5% nicotină, în funcție de dorințele dvs. 

Descoperă gama noastră de țigări electronice de unică folosință Fume Vapes, din care fac parte și cele menționate mai sus, și alege aroma ce ți se potrivește cel mai bine. În plus, nu vei aștepta foarte mult după comandă datorită livrării rapide ce ajunge a doua zi, dacă vor fi plasate de luni până vineri, excepție făcând sărbătorile legale. 

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
20%
Fume Vapes Banana Ice 2500 puffs  nicotina 5%
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Fume Vapes Banana Ice 2500 puffs nicotina 5%

40.00 lei Citește mai mult
Doar 0 rămase în stoc
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *