Cele mai bune tigari electronice de unica folosinta pentru începători în 2022

Cele mai bune tigari electronice de unica folosinta pentru începători în 2022

Trecerea de la fumat la vaping ar trebui să fie cu adevărat cea mai simplă decizie pe care ar putea-o lua orice fumător. Vapingul îi ajută pe foștii fumători să-și satisfacă pofta de nicotină pentru a-i ajuta să se adapteze la viața fără tutun, dar oferă și o suită de arome de care să vă bucurați și țigări electronice de unică folosință fantastice cu care să experimentați.

Care sunt cele mai bune tigari electronice de unica folosinta pentru incepatori?

Dacă faceți trecerea de la țigările clasice la tigarile electronice, dar nu știți de unde să începeți,  noi vă sugerăm trei modele de narghilea electronica de unica folosinta disponibile la Efume.

fume vapes

Fume Vapes 2500 – cel mai în vogă dispozitiv

Fume Vapes pune la dispoziție o suită de arome, de la cele dulci, fructate sau zaharoase, la cele mentolate, pentru un efect răcoritor. Arome precum Banana Ice, Strawberry Watermelon, Lush Ice, Melon Ice, Cotton Candy, Pink Lemoande, Purple Rain, Red Bull, Bubblegum și altele vă așteaptă. Răsfăț pentru cele mai pretențioase gusturi! 

Fume Vapes este o narghilea electronică de unică folosință cu o concentrație de 2% sau 5% nicotină, dar și fără nicotină, variază pentru a satisface orice gust în ceea ce privește concentrația. Cu până la 2500 de pufuri ce conțin o aromă intensă de la prima până la ultima inhalare din narghileaua electronică. 

20%
Fume Vapes Tangerine Ice 2500 puffs nicotina 5%
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Fume Vapes Tangerine Ice 2500 puffs nicotina 5%

40.00 lei Citește mai mult
Doar 0 rămase în stoc
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
elf bar

Elf Bar 600 – design suplu și discret

Alegeți acum din gama noastră de arome intense și de durată, dulci, fructate (Strawberry Ice, Banana Ice, Peach Ice, Pink Lemonade, Mango), zaharoase (Cotton Candy, Lemon Tart) sau mentolate (Spearmint, Lush Ice). Dispozitivul Elf Bar se găsește cu opțiunea cu nicotină sau fără nicotină, depinzând de gusturile dvs.

Elf Bar aduce satisfacție pentru cele mai răsfățate gusturi! Țigara electronică de unică folosință Elf Bar este ideală pentru cei care vor să înlocuiască țigara tradițională și să opteze pentru un dispozitiv ce poate fi utilizat la petreceri și ieșiri în oraș, fără grija mirosului deranjant. 

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
oops vape

Oops! Vape – fără tutun, mai multă distracție

Oops! Vape este o țigară electronică ce vine într-o suită de arome precum Strawberry Ice, Cotton Candy, Mango, Blood Orange, Watermelon Strawberry, Banana Ice, Mango Strawberry și multe altele. Nu necesită reumplere sau reîncărcare, fiind de un dispozitiv de unică folosință ce trebuie aruncat după terminare. 

Oops! Vape poate fi achiziționat cu o concentrație de 2% nicotină sau opțiunea fără nicotină. Alege acum ce variantă de nicotină și aromă Oops! Vape îți satisface gusturile și încearcă o experiență deosebit de tentantă.

Fie că ești începător în lumea vapingului sau dorești să vezi ce mai e nou pe piață, Efume.ro te ajută în această călătorie. Punem la dispoziție diverse arome de la cele mai dulci, la fructate sau mentolate pentru a nu te plictisi și a încerca mereu ceva nou. De asemenea, nivelul de nicotină diferă în funcție de brand, așa că alege cantitatea cu care ești obișnuit și mulțumit. Încearcă acum țigările electronice de unică folosință și descoperă beneficiile!

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *