Cum să îți alegi aroma perfectă de la Elf Bar

Cum să îți alegi aroma perfectă de la Elf Bar

ElfBar este cel mai tare produs în acest moment! Indiferent dacă sunteți începător la vaping sau un vaper de mult timp, probabil că ați văzut acest kit. Poate vă întrebați care sunt cele mai bune arome Elf Bar. În acest ghid vom trece prin cele mai populare gusturi și de ce credem că clienților noștri le plac atât de mult. Știm că fiecare are propriile preferințe. Cu toate acestea, dacă nu știți de unde să începeți, această listă vă va ajuta.

Arome fructate pentru cele mai proaspete arome

elf bar watermelon

Pepene verde

Pepenele verde este de departe cea mai populară aromă nu numai în Elf Bar, ci și în întreaga piață a țigărilor de unică folosință. Gustul dulce și puternic pare să funcționeze extrem de bine cu dispozitivul pentru a oferi o senzație la care oamenii continuă să revină. Aceasta este cea mai bună alegere pentru oricine care începe să folosească țigările de unică folosință cărora le plac fructele tropicale.

elf bar blue razz

Limonadă Blue Razz

O altă aromă extrem de populară în toate țigările de unică folosință, Blue Razz Lemonade oferă o combinație de fructe de pădure suculente și limonada acidulată. Aspectele fructate ale acestei arome sunt mai apropiate de un sirop de afine și zmeură. În loc de gheață măcinată, se amestecă cu limonada acidulata pentru o notă de citrice.

elf bar pink lemonade

Pink Lemonade

Gusturile de limonadă sunt populare printre utilizatorii de țigări de unică folosință, aceasta fiind una dintre cele mai bune arome ElfBar. Pink Lemonade are o bază acidulată, dar răcoritoare, cu note de lămâi proaspete. Acesta este apoi acoperit cu fructe de pădure roșii suculente. 

Arome dulci când nu ai timp pentru desert 

elf bar cotton candy

Cotton Candy Ice

Elf Bar Cotton Candy Ice este perfectă pentru cei cu poftă de dulce. Gustul inițial este dulce și zaharat. Este apoi urmată de o aromă puternică de mentol, care dă o lovitură rece ca gheața. Această aromă este populară în timpul verii, când consumatorii caută un vape mai rece.

elf bar lemon tart

Lemon Tart

Tarta cu lămâie este deja o aromă bine stabilită, alte mărci de top introducând-o pe piață cu mult succes. Oferă o combinație de produse de patiserie cu unt cu lămâie dulce și gustoasă. Spre deosebire de alte arome fructate, combinația de produse de patiserie și lămâi înseamnă că este mai mult o aromă de desert. Acesta este ideal pentru cei care iubesc gusturile citrice, dar doresc ceva cu un strat extra dulce.

elf bar mango milk ice

Mango Milk Ice

Mango Milk Ice este mult mai bună decât aroma de mango. Aduce un gust foarte mătăsos și neted. Parfumul ușor de mango plus dulceața caracteristică a laptelui de parcă ai mânca cremă de mango. Gustul slab al laptelui neutralizează frumos gustul aromat artificial de mango.

Arome mentolate pentru o experiență fresh 

elf bar spearmint

Spearmint 

Nu orice vaper caută un gust dulce și fructat. Această aromă oferă un gust simplu, dar popular de mentă. Oferă o aromă de mentă cu o lovitură rece în gât. Pentru fumătorii de mentol care fac schimbarea, aceasta este cea mai bună aromă de Elf Bar pentru început.

elf bar banana ice

Banana Ice 

Banana Ice este, de asemenea, una dintre cele mai bune arome ElfBar vara, deoarece oferă un gust dulce și răcoritor, care este perfect pe vreme caldă. Deși oferă un gust neted și cremos, este mai aproape de o bomboană cu banane de la un magazin de dulciuri. Se termină apoi cu gheață pentru un gust răcoritor la fiecare puf.

elf bar elfberg

Elfberg

Preluat dintr-una dintre cele mai emblematice arome de e-lichid de pe piață, această aromă oferă un amestec precis de fructe, anason și mentol. Dacă vă place o aromă cordială cu fructe de vară, atunci acestea sunt cele mai bune locuri pentru a începe. Gustați un amestec de fructe de pădure amestecate cu o notă de anason pentru un plus de putere. Este apoi terminat cu mentol pentru a asigura o aromă fină, dar rece în gât.

Efume.ro vă oferă o gamă largă de arome Elf Bar din care să alegeți ceea ce vă place. Puteți oricând să încercați altă aromă și să vă stabiliți preferatele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *