Cum știi că tigara electronica Fume Vapes s-a terminat?

Cum știi că tigara electronica Fume Vapes s-a terminat?

Țigările electronice de unică folosință Fume Vapes sunt o alegere fantastică pentru cei care sunt începători în vaping sau care caută un dispozitiv mai simplu de luat cu tine în serile de petreceri, la festivaluri și când călătoresc. Dar de unde știi când țigara ta electronică de unică folosință Fume Vapes este terminată sau trebuie înlocuită în curând? Împărtășim semnele pentru a avea grijă de acel spectacol de care aveți nevoie pentru a cumpăra un proaspăt de unică folosință! 

Când trebuie să înlocuiești o țigară electronică de unică folosință Fume Vapes?

  • Când nu se produc vapori după ce s-a tras din vape.
  • Când vaporii devin mai subțiri și fără gust.
  • Când țigara electronică Fume Vapes nu se încălzește când inhalezi.
  • Când țigara electronică Fume Vapes are un gust straniu în special ars sau metalic.
fume vapes

Care sunt semnele că bateria dispozitivului Fume Vapes s-a terminat?

  • Țigara electronică Fume Vapes are un gust de arsură. 

Asta înseamnă că ai rămas fără suc de vape. Bateria de vaporizare poate funcționa în continuare, în ciuda faptului că ați terminat rezervorul de E-Lichid, ceea ce înseamnă că dispozitivul Fume Vapes este încă alimentat și atomizatorul încă se încălzește, chiar dacă nu a mai rămas suc. În schimb, va încălzi fitilul, iar dacă acesta este făcut din bumbac, va face un gust urât de ars. Țigările electronice de unică folosință Fume Vapes nu pot fi reumplute, așa că, chiar dacă puterea încă funcționează, va trebui să înlocuiți întregul kit pentru a obține mai mult suc de vape.

  • Mai puțini vapori sau mai puțină aromă de la țigara electronică de unică folosință

Pe măsură ce dispozitivul Fume Vapes de unică folosință începe să rămână fără E-Lichid, va începe să producă mai puțini vapori, ceea ce va avea mai puțină aromă. Pufurile vor fi mai puțin satisfăcătoare, cu nori mai mici, care sunt în mare parte fără gust. Aceasta înseamnă că este timpul să cumpărați un nou vaporizator de unică folosință pentru a obține o aromă și vapori mai satisfăcători.

  • Bateria Vape de unică folosință este consumată 

Când inhalați, iar vapa de unică folosință rămâne rece, atunci este probabil ca bateria vape-ului să se fi terminat. Un vape de unică folosință Fume Vapes nu poate fi reîncărcat, așa că dacă bateria de pe vape este descărcată, va trebui să o înlocuiți. Dacă țigara electronică de unică folosință a rămas fără E-Lichid sau bateria s-a descărcat, atunci va trebui să o înlocuiți.

Dacă se întâmplă oricare dintre lucrurile de mai sus, înlocuiți dispozitivul de unică folosință și de ce nu încercați o nouă aromă distractivă cu gama noastră de Fume Vapes

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Top Product
RCA 75 inc 4K UHD HDR LED WebOS Smart TV
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *