Cum te poți lăsa de fumatul țigărilor într-un singur pas simplu

Cum te poți lăsa de fumatul țigărilor într-un singur pas simplu

În ultimii ani, țigările electronice Fume Vapes au devenit un ajutor foarte popular pentru a opri fumatul în România. Cunoscute și sub denumirea de vape sau narghilea electronică, sunt mult mai puțin dăunătoare decât țigările și te pot ajuta să te lași definitiv de fumat.

Ce sunt țigările electronice și cum funcționează?

O țigară electronică este un dispozitiv care vă permite să inhalați nicotina sub formă de vapori, mai degrabă decât să fumați.

Țigările electronice nu ard tutun și nu produc gudron sau monoxid de carbon, două dintre cele mai dăunătoare elemente din fumul de tutun. Acestea funcționează prin încălzirea unui lichid care conține de obicei nicotină, propilenglicol și/sau glicerină vegetală și arome.

Utilizarea unei țigări electronice este cunoscută sub denumirea de vaping.

fume vapes

O țigară electronică te va ajuta să renunți la fumat? 

Multe mii de oameni au renunțat deja să mai fumeze cu ajutorul unei țigări electronice. Există tot mai multe dovezi că pot fi eficiente.

Folosirea unei țigări electronice vă poate ajuta să vă gestionați pofta de nicotină. Pentru a obține cele mai bune rezultate, asigurați-vă că îl utilizați atât cât este necesar și cu puterea potrivită de nicotină din e-lichidul dvs.

Un studiu clinic major din Regatul Unit, publicat în 2019, a constatat că, atunci când este combinat cu suportul experților față în față, persoanele care au folosit țigări electronice pentru a renunța la fumat au avut de două ori mai multe șanse de a reuși decât persoanele care au folosit alte produse de înlocuire a nicotinei, cum ar fi plasturi sau gumă cu nicotină.

Nu veți beneficia pe deplin de vaping decât dacă renunțați complet la fumatul țigărilor clasice. Puteți obține sfaturi de la un magazin de vape specializat.

Cât de sigură este o țigară electronică de unică folosință? 

Nu sunt complet lipsite de riscuri, dar prezintă o mică parte din riscul țigărilor clasice.

Există un acord general că utilizarea țigărilor electronice expune utilizatorul la mai puține substanțe toxice și la niveluri mai mici decât țigările de fumat normale. În general, fumătorii care trec la vaping își reduc expunerea la o gamă largă de substanțe toxice.

Țigările electronice nu produc gudron sau monoxid de carbon, două dintre cele mai dăunătoare elemente din fumul de tutun.

Lichidul și vaporii conțin unele substanțe chimice potențial dăunătoare care se găsesc și în fumul de țigară, dar la niveluri mult mai mici.

fume vapes

Dar riscurile legate de nicotină?

În timp ce nicotina este substanța care dă dependență din țigări, este relativ inofensivă.

Aproape toate efectele negative ale fumatului provin de la miile de alte substanțe chimice din fumul de tutun, dintre care multe sunt toxice.

Terapia de înlocuire a nicotinei a fost utilizată pe scară largă de mulți ani pentru a ajuta oamenii să renunțe la fumat și este un tratament sigur.

Trecerea de la țigările clasice la țigările de unică folosință Fume Vapes poate fi un pas spre a te lăsa de fumat. Deși nu sunt total inofensive, s-a arătat faptul că țigările electronice produc mai puțin rău decât țigările normale. Dacă sunteți în căutarea unor astfel de dispozitive, Efume.ro vă pune la dispoziție zeci de arome interesante din care să alegi. 

20%
Fume Vapes Tangerine Ice 2500 puffs nicotina 5%
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Fume Vapes Tangerine Ice 2500 puffs nicotina 5%

40.00 lei Citește mai mult
Doar 0 rămase în stoc
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *