Dacă vrei să te apuci de vapat, Efume are cele mai bune opțiuni

Dacă vrei să te apuci de vapat, Efume are cele mai bune opțiuni

Țigările electronice de unică folosință au prins o amploare în ultimul an, iar acest fenomen este justificat. Aroma acestora este deosebită și intensă, iar durata de viață a bateriei este suficientă pentru a asigura o experiență plăcută și satisfăcătoare. 

Cu Fume Vapes aveți parte de o experiență intensă fără tutun

Fume Vapes este o narghilea electronică de unică folosință concepută pentru cei ce doresc același gust și experiență a nicotinei, dar fără tutun. La Efume găsiți vape cu 2500 de pufuri, Fume Vapes cu diverse arome de la cele mai dulci, la cele mai răcoritoare. Țigările electronice de unică folosință Fume Vapes sunt simplu de utilizat, convenabile și au un design discret și compact.

Cu cele 2500 de pufuri vă puteți bucura de o suită de arome precum cele fructate de Banana Ice, Pink Lemonade, Strawberry Watermelon, dulci precum Bubblegum, Cotton Candy, Gummy Bears și răcoritoare cu efect de Ice: Lush Ice, Tangerine Ice și Melon Ice. 

Concentrația de nicotină este diversă, de unde să alegeți ceea ce vă place, de la 2%,  la vape fara nicotina. Aroma este la fel de intensă indiferent de nivelul de nicotina ales.

Mai multe opțiuni, pentru toate gusturile

Pe lângă cel mai popular vape în rândul consumatorilor, Fume Vapes, avem disponibile și Elf Bar și Oops! Vape. Acestea au același mecanism de funcționare, dar un număr mai mic de pufuri disponibile, de la 600 pentru Elf Bar, la 700 pentru 2% nicotină și 1800 la vape fara nicotina pentru Oops! Vape. 

După ce durata de viață a bateriei sau a lichidului s-a terminat, aruncați dispozitivul în mod responsabil și înlocuiți-l cu unul nou. Așa puteți încerca mai multe arome până vă găsiți preferata. 

Dacă vrei să îți începi călătoria în lumea vapatului, noi suntem ghidul perfect! Îți stăm la dispoziție cu orice răspuns la întrebări și asigurăm o calitate înaltă a produselor livrate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *