Diferența dintre fumatul țigărilor clasice și a celor electronice

Diferența dintre fumatul țigărilor clasice și a celor electronice

Diferența fundamentală dintre fum și vapori constă în modul în care sunt produse cele două substanțe. Pentru a se produce fum, o substanță trebuie să sufere ardere (de obicei ardere incompletă). Pe de altă parte, un vapor este produs atunci când o substanță este supusă vaporizării, ceea ce implică pur și simplu încălzirea unui lichid până când acesta se transformă în vapori.

Așadar, fumatul poate fi definit ca procesul de inhalare a pufului dintr-o țigară și exhalare. Puful este de obicei inhalat pe gură și expirat pe gură sau nas, o cantitate semnificativă trecând prin traheea fumătorului și în plămâni. Odată cu vaparea, vaporii eliminați de dispozitiv de vape, cunoscut și sub denumirea de țigară electronică Fume Vapes, sunt mai apoi exhalați.

În ambele cazuri, fumul și vaporii ajung în plămânii utilizatorului și asta poate ridica întrebarea, există diferențe reale între vaping și fumat? Să aflăm.

Vapatul nu este inofensiv, dar este mult mai puțin dăunător decât fumatul.

fume vapes

Nivelul de nicotină găsit în tipurile de țigări

Fumatul și vapatul oferă ambele nicotină. Diferența este că țigările îl livrează prin arderea tutunului, care creează multe toxine dăunătoare. Fume Vapes oferă nicotină în e-lichid sau puteți opta pentru varianta de vape fara nicotina, care este o modalitate mult mai puțin dăunătoare.

La fumat, cantitatea de nicotină din țigări este în general fixă, iar cât de mult obțineți depinde de modul în care fumați. La vaping, cantitatea de nicotină depinde de puterea e-lichidului pe care o alegeți și de modul în care vapezi.

Un alt fapt greșit înțeles cu privire la fumat și vapoare este că fumatul implică nicotină, în timp ce vapatul nu. Acest lucru nu este adevărat. Atât vapatul, cât și fumatul oferă nicotină. De fapt, nicotina este cea care îi determină pe fumători și pe vaporoși să se agațe de obicei. Diferența este că fumatul furnizează nicotină prin ardere, în timp ce vapoarea furnizează compusul prin vaporizare.

O altă diferență comună în ceea ce privește nicotina este că în fumat, puterea nicotinei este fixă. Deci, cantitatea de nicotină pe care o primește fumătorul depinde de cât de mult fumează, ceea ce poate fi un alt pericol, mai ales în cazul în care un rulou de țigară are o putere scăzută de nicotină. Un fumător ar trebui să facă multe rulouri pentru a-și satisface pofta de nicotină în timp ce ia o mulțime de compuși toxici.

Vapoarea permite vaperului să controleze cantitatea de nicotină pe care o ia, deoarece depinde în mare măsură de e-lichidul ales. De asemenea, merită remarcat faptul că, deși nicotina este o substanță care dă dependență, nu este toxică. Fume Vapes oferă variante de 2% sau 0% nicotină pentru a satisface ambele nevoi.

Senzația lăsată de țigările clasice și cele electronice Fume Vapes

Vapatul nu înseamnă fumat, dar unii oameni consideră că vapingul funcționează pentru a-i ajuta să renunțe, deoarece oferă experiențe similare cu fumatul unei țigări. Vapatul are o acțiune de la mână la gură similară cu fumatul și poate fi, de asemenea, social.

Fumatul este, de asemenea, diferit de vaping în ceea ce privește metoda de livrare. Fumatul utilizează în general concentrate sau părți uscate de plante. Părțile uscate sunt procesate și afumate prin rulouri de țigări, țevi sau bong-uri.

Pe de altă parte, vapingul folosește mai ales sucuri de vape, cunoscute și sub denumirea de uleiuri de vape sau e-lichide. Fume Vapes vin preumplute cu acest tip de lichid, pentru a nu vă face griji cu reumplerea sau schimbarea lichidului. Asta înseamnă că aveți mai mult control în ceea ce privește ingredientele pe care doriți să le vaporizați, precum și concentrațiile individuale ale acestora.

Vaporizatoarele sunt alimentate cu baterii. Când aprindeți dispozitivul, bateriile încălzesc o bobină care răspunde prin încălzirea lichidului din rezervor. Pe măsură ce lichidul se încălzește, se vaporizează și călătorește prin cartus până la gura vaporilor. Utilizați întotdeauna vaporizatoare puternice de încredere numai pentru vaping.

Efume vă pune la dispoziție o mulțime de arome și concentrații de nicotină de la Fume Vapes pentru toate gusturile. Fie cauți vape fără nicotină sau cu 2% nicotină, noi avem răspunsul. Iar aromele sunt și ele diverse: dulci, răcoritoare și fructate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *