Diferența dintre fumatul țigărilor clasice și a Fume Vapes

Diferența dintre fumatul țigărilor clasice și a Fume Vapes

Diferența fundamentală dintre fum și vapori constă în modul în care sunt produse cele două substanțe. Pentru a se produce fum, o substanță trebuie să sufere ardere (de obicei ardere incompletă). Pe de altă parte, un vapor de Fume Vapes este produs atunci când o substanță este supusă vaporizării, ceea ce implică pur și simplu încălzirea unui lichid până când acesta se transformă în vapori.

Așadar, fumatul poate fi definit ca procesul de inhalare a pufului dintr-o țigară și exhalare. Puful este de obicei inhalat pe gură și expirat pe gură sau nas, o cantitate semnificativă trecând prin traheea fumătorului și în plămâni. Odată cu vaparea, vaporii sunt produși de un dispozitiv de vapoare, cunoscut și sub denumirea de țigară electronică Fume Vapes.

În ambele cazuri, fumul și vaporii ajung în plămânii utilizatorului și asta poate ridica întrebarea, există diferențe reale între vaping și fumat? Să aflăm.

Vapatul nu este inofensiv, dar este mult mai puțin dăunător decât fumatul.

Nivelul de nicotină din Fume Vapes și țigări clasice

Fumatul și vapatul oferă ambele nicotină. Diferența este că țigările îl livrează prin arderea tutunului, care creează multe toxine dăunătoare. Fume Vapes oferă nicotină în e-lichid, care este o modalitate mult mai puțin dăunătoare.

La fumat, cantitatea de nicotină din țigări este în general fixă, iar cât de mult obțineți depinde de modul în care fumați. La vaping, cantitatea de nicotină depinde de puterea e-lichidului pe care o alegeți și de modul în care vapezi, existând variante de Fume Vapes de 2% sau vape fara nicotina.

Un alt fapt greșit înțeles cu privire la fumat și vapoare este că fumatul implică nicotină, în timp ce vapatul nu. Acest lucru nu este adevărat. Atât vapatul, cât și fumatul oferă nicotină. De fapt, nicotina este cea care îi determină pe fumători și pe utilizatorii de Fume Vapes să adope acest obicei. Diferența este că fumatul furnizează nicotină prin ardere, în timp ce vaparea furnizează compusul prin vaporizare.

Diferența este că Fume Vapes oferă și varianta de vape fara nicotina, pentru utilizatorii ce vor să renunțe la această substanță, dar nu vor să renunțe la obiceiul de vapat. 

Senzația oferită de Fume Vapes 

Vapatul nu înseamnă fumat, dar unii oameni consideră că vapingul funcționează pentru a-i ajuta să renunțe, deoarece oferă experiențe similare cu fumatul unei țigări.

Vapatul Fume Vapes implică o acțiune similară cu fumatul și poate fi, de asemenea, social.

Fumatul este, de asemenea, diferit de vaping în ceea ce privește metoda de livrare. Fumatul utilizează în general concentrate sau părți uscate de plante. Părțile uscate sunt procesate și arse prin foițe de țigări.

Pe de altă parte, Fume Vapes folosește mai ales sucuri de vape, cunoscute și sub denumirea de uleiuri de vape sau e-lichide. Aceste lichide au o diversitate de arome, de la cele dulci, la cele fresh, precum și concentrații diferite de nicotină individuale ale acestora.

Țigările Fume Vapes sunt alimentate cu baterie. Când aprindeți dispozitivul, bateria încălzește o bobină care răspunde prin încălzirea lichidului din rezervor. Pe măsură ce lichidul se încălzește, se vaporizează și călătorește prin cartus până la muștiuc. 

Fume Vapes oferă o gamă largă de țigări electronice, cu diferite arome și concentrații de nicotină, perfecte pentru orice fumător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *