Termeni si conditii - eFume - Fume Vapes, Elf Bar, Oops Vape

Termeni si conditii

Citeste cu atentie politica Termeni si Conditii inainte de a efectua o comanda sau de a utiliza orice produs de pe website-ul efume.ro. Produsele disponibile pe site sunt comercializate doar adultilor, peste 18 ani.

HIGHEST MEDIA SRL (“noi”) iti oferim access la website-ul efume.ro si drept de utilizare al acestuia sub rezerva aceptarii tale a politicii de Termeni si Conditii. Prin utilizare, accesare, obtinere sau achizitonare a oricarui produs, a oricarui tip de continut sau servicii prin intermediul website-ului efume.ro, iti vei da consimtamant asupra politicii Termeni si Conditii, fiind de acord ca efume.ro sa poata schimba oricand politica de termini si conditii fara o notificare in prealabil.

1.  Livrare si taxele de transport:

Timpul de livrare prin curierat rapid este in jur de 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, excluzand de la regula sarbatorile legale si weekend-urile. Timpul de livrare este de natura orientativa, putand suferi modificari. Pentru anularea comenzii sunteti trebuie sa notificati efume.ro prin telefon la: 0771 210 898 sau prin e-mail la comenzi@efume.ro de Luni  pana Vineri intre orele 09:00-17:00

HIGHEST MEDIA SRL, in continuare efume.ro isi rezerva dreptul de a anula comenzile care au un cost suplimentar (kilometri suplimentari in reteaua FAN COURIER) in momentul plasarii comenzii.
Pentru mai multe detalii accesati acest link.

Costurile de transport prin serviciul de curierat rapid pentru comenzile cu ramburs sunt:

– Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 350 lei;
– 20 lei pentru comenzi sub suma de 350 lei prin FAN Courier.

Livrarea comenzilor se va efectua prin firma de curierat. Orice produs achizitonat de pe efume.ro este expediat in baza unui contract de livrare. In data la care coletul tau este expediat, vei fi contactat de catre echipa efume.ro sau vei fi notificat prin e-mail-ul introdus in comanda. Produsele sunt livrate in limita stocului disponibil. In cazul indisponibilitatii stocului pentru produsele comandate vei fi instiintat in acest sens, existând posibilitatea de a putea fi înlocuite cu alte produse. Raspunderea asupra oricarei deteriorari cauzata produsului sau coletului trimis e catre efume, va reveni societatii de curierat conform dispozitiilor legale in vigoare. Se vor inlocui produsele de catre noi doar in baza in care se dovedeste ca vina, adica culpa, este exclusive a curierului.

2. Obligatiile tale:

Pentru achizitionarea produselor disponibile pe efume.ro, trebuie sa ai cont. Prin utilizarea acestui serviciu esti in totalitate de acord sa furnizezi informatii reale, complete si de actualitate, la fel cum sunt specificate sin documente. In cazul in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, efume.ro isi rezerva dreptul de a-ti restrictiona accesul pe efume.ro pe perioada determinate sau nedeterminata fara sa notificam in prealabil.

Prin inregistrare se intelge faptul ca vei allege un nume de utilizator si o parola. In calitate de membru/client esti responsabil pentru pastrarea in siguranta a datelor de access pentru acest site, iar orice activitate care se efectueaza sub numele tau de utilizator este total in reponsabilitatea ta.
In cauzl pierderii parolei sau a unui semn de activitate neautorizata sub numele tau.

Utilizarea website-ului se face doar daca esti de acord cu politica de Termeni si Conditii. Responsabilitatea iti apartine pentru mentinerea secreta a datelor de autentificare ale contului tau de client. Vei putea fi tras la raspundere pentru toate utilizarile website-ului nostrum de oricine care-ti utilizeza credentialele/ datele de autentificare. Prin orice comanda si plata facuta prin utilizarea site-ului nostrum esti de acord si pe delin responsabil.

Poti utiliza/accesa efume.ro doar pentru comenzi, plati sau vizualizarea produselor. Nu poti utiliza efume.ro pentru o comanda sau efectuarea unei plati ilegale, frauduloase sau de specula, in continuarea nu vei putea utiliza nici pentru afisarea vreunui continut ilegal, indifferent de tip si de natura sa, sau care poate consituti o infractiune, care ar putea inalca in alt mod vreo lege, ar putea declansa o raspundere civila sau orice alt scop interzis de aceste termini.

Efume.ro poate oricand si fara instiintare sau raspundere, de a inceta sau restrictiona accesul tau pe website-ul nostru. Noi, nu vom putea garanta lipsa anumitor erori aparute pe website sau a altor erori aparute indiferent de natura lor pe website sau pe serverele care-l fac indisponibil. Nu exista niciun drept catre vizitator/client de a folosi niciun mijloc de a perturba operarea in parametrii normali si nici de alftel o actiune nerezonabila de compromitere a echipamentului nostrum informatic. Orice incercare de accesare a informatiilor, a datelor de pe site sau de modificarea continutului de pe website-ul efume.ro, consitutie tentative de fraudare conform legislatiei in vigoare.

3. Limitarea raspunderii:

Efume.ro si nici colaboratorii nostril nu vor fi respnsabili sau raspunzatori pentru daune aduse dispozitivelor tale sau virusi care ar putea conpromite dispozitivele tale in urma accesarii, navigarii sau utilizarii website-ului nostrum sau descarcarea de catre tine a oricaui tip de continut de pe site-ul nostrum sau orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau dauna.

Aceasta limitare a raspunderii este valabila pentru oricare dauna sau prejudiciu cauzata de orice lipsa a performanetei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmitter, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau access neautoizat, sau utilizarea inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cause de actiune.

4. Protectia datelor personale:

In conformitate cu LEgea 667/2001, priving protectia persoanelor cu privier la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, iti aducem la cunostiinta ca efume.ro reprentat prin societatea mai sus mentionata, adica noi, inregistram datele cu caracter personal pentru scopurile prevazute de lege conform notificarii cu numarul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din 25/02/2009.

Prin comenzile effectuate iti dai acordul expres si neechivoc ca datele tale sa afie prelucrate de catre HIGHEST MEDIA SRL. Socitatea, adica noi, garantam ca vom respecta drepturile conferite de Legea 667/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei cererei scrise si semnate trimise prin posta la adresa HIGHEST MEDIA SRL.

5. Returnarea produselor:

Cumparatorul are dreptul sa returneze in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea comenzii. Returnarea se va face telefonic sau prin e-mail. Taxele aferente expedierilor, precum si cele suplimentare sunt neramburasabile.

Conform OUG 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractile la distanta si contractele in afara spatilor comerciale urmatoarele:
e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;

  1. f) furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Returnarea se va face tot prin curierat rapid, conditia fiind sa fie in aceeasi stare si neutilizat. Nu se poate schimba produsul din motive care nu sunt in abilitatea si responsabilitatea HIGHEST MEDIA SRL.

Cheltuielile aferente procesului de returnare vor fi suportate de catre comparator. Contravaloarea produselor returnate se vor plati in maxim 30 de zile, prin virement bancar.

6. Metoda de plata:

Toate produsele comandate prin efume.ro  pot fi achiatate prin metoda ramburs sau metoda de plata online cu card bancar.

7. Drepturile de autor:

HIGHEST MEDIA SRL isi rezerva toate drepturile de autor asupra efume.ro si a continutului acestuia. Nu vei putea efectua nici o actiune cu privire la continutul existent de pe site fara acordului scris al reprezentatului societatiii.

8. Comentarii/Recenzii:

Daca alegeti sa lasati o recenzie in urma comenzii effectuate, datele introduse devin propriatatea noastra si nu sutem obligati sa pastram confidential comentariile, sau sa interactionam in mod direct la ele. In prealabil, orice actiune efectuata in sectiunea de recenzii/review ramane dreptul si responsabilitatea dumneavoastra.
Acestea vor fi disponibile doar utilizatorilor care au avut cel putin o comanda efectuata, cu alte cuvinte recenzia va putea fi efectuata doar de utilizatori verificati.

9. Newsletter:

Abonarea/Subscribe-ul la baza de date de e-mail-uri al efume.ro este voluntara, gratuita, mesajele, respectand legea Comertului Electronic, putand oricand si in orice moment sa te dezabonezi/unsubscribe. Drepturile de autor isi fac efectul si asupra acestui aspect, continutul se poate distribui si altor persoane respectand structura si continutul, fara sa se efectueze vreo modificare care are modifica statutul de informatie oficiala din partea Efume.ro

10. Dispozitii finale:

Efume.ro isi rezerva dreptul de amodifica aceasta politica in orice moment, fara notificare in prealabil. Folosirea acestui website, indiferent de natura actiunii reprezinta acceptul termenilor si conditiilor impuse in prezentul document, indiferent de modificarile aduse site-ului nostru.

Termenii si conditiile de utilizare trebuie sa fie respectate de ambele parti, fiind governate sub legislatia in vigoare. In cazul in care doresti sa intentezi o actiune de chemare in instanta legata de utilizarea efume.ro, a produselor sau a acestor termini si conditii, esti cu totul de acord ca acest lucru sa se efectueze doar in cadrul instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei, iar inainte de acest lucru sa instiintezi printr-o notificare in scris societatea HIGHEST MEDIA SRL.

Detinerea unui cont  pe efume.ro se subintelege prin acceptarea termenilor si conditiilor de mai sus, rezultand asumarea raspunderii pentru orice incalcarea a acestora.